Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Közösségek élete


Családcsoport háza tájáról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lázárné Bea, Kredicsné Gyöngyi   
2017. március 12. vasárnap, 00:00

Családcsoportunk lassan 15 éve színesíti plébániai közösségeink palettáját.

Bővebben...
 
Biblia-iskola PDF Nyomtatás E-mail

„Aki a Bibliát nem ismeri, az Krisztust sem ismeri” Szent Jeromos állításán felbuzdulva Biblia-iskola néven új foglalkozás kezdődik a plébánián. Az Egyház által kanonizált istentapasztalatok gyűjteménye a Szentírás. Ennek értő tanulmányozására hívom az érdeklődőket.

Bővebben...
 
Családcsoport PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kredicsné Hegedűs Gyöngyi   

A Liget újság egyik számában találkoztam egyszer ezekkel a kérdésekkel: Miért hívott meg Jézus? Mi a dolgom az egyházban és ezen belül a közösségben? Megérintett a kérdés és elgondolkodtatott. Valóban, mi Isten terve velem?

Bővebben...
 
Egyetemista csoport PDF Nyomtatás E-mail

„Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt 18, 19 kk.).

Bővebben...
 
Jeromos-tábor Pilismaróton PDF Nyomtatás E-mail

Idén nyáron a fiatal felnőtteket és egyetemistákat tömörítő  hétfői Jeromos-csoport, illetve a keddi egyetemista csoport közös táborának helyszínéül a Duna-kanyart választottuk. Két lelkes társunk, Ivány Tamás és Groma Géza vállalta a tábor megszervezését és lebonyolítását egy ifjúsági közösségvezető képzés vizsgafeladataként.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 17 vendég böngészi