Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Közösségek élete


Családcsoport háza tájáról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lázárné Bea, Kredicsné Gyöngyi   
2017. március 12. vasárnap, 00:00

Családcsoportunk lassan 15 éve színesíti plébániai közösségeink palettáját.

Bővebben...
 
Biblia-iskola PDF Nyomtatás E-mail

„Aki a Bibliát nem ismeri, az Krisztust sem ismeri” Szent Jeromos állításán felbuzdulva Biblia-iskola néven új foglalkozás kezdődik a plébánián. Az Egyház által kanonizált istentapasztalatok gyűjteménye a Szentírás. Ennek értő tanulmányozására hívom az érdeklődőket.

Bővebben...
 
Családcsoport PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kredicsné Hegedűs Gyöngyi   

A Liget újság egyik számában találkoztam egyszer ezekkel a kérdésekkel: Miért hívott meg Jézus? Mi a dolgom az egyházban és ezen belül a közösségben? Megérintett a kérdés és elgondolkodtatott. Valóban, mi Isten terve velem?

Bővebben...
 
Egyetemista csoport PDF Nyomtatás E-mail

„Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt 18, 19 kk.).

Bővebben...
 
Jeromos-tábor Pilismaróton PDF Nyomtatás E-mail

Idén nyáron a fiatal felnőtteket és egyetemistákat tömörítő  hétfői Jeromos-csoport, illetve a keddi egyetemista csoport közös táborának helyszínéül a Duna-kanyart választottuk. Két lelkes társunk, Ivány Tamás és Groma Géza vállalta a tábor megszervezését és lebonyolítását egy ifjúsági közösségvezető képzés vizsgafeladataként.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 10 vendég böngészi