Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Hírek
Betlehemezés PDF Nyomtatás E-mail

Az újszegedi hittanos gimnazisták kis csapata, Karácsony előtt, egy régi szokás felelevenítésével, betlehemezni indultak. A pásztorok felvették a bundát és angyalok, örömhírt éneklő társak kíséretében családokhoz látogattak el, hogy régies ízű beszéddel, egy kis betlehemes játékkal eljuttassák a Kisjézust minél több házba.

Bővebben...
 
Jónak lenni jó! PDF Nyomtatás E-mail

Az újszegedi hívek nagylelkű támogatásának köszönhetően Karitász csoportunk is részese lehet annak az országos összefogásnak, amelynek mottója, "Jónak lenni jó!". Védőszentünk, Árpád-házi Szent Erzsébet nyomába lépve a beérkezett adományokból 39 család karácsonyi előkészületeihez járulhattunk hozzá közösen élelmiszercsomagokkal és több családnál anyagi segítséggel is.

Bővebben...
 
Zenei előadás a plébánián PDF Nyomtatás E-mail

„Imák, könyörgések Verdi és Wagner operáiból” címmel tartott remek, lélekemelő előadást december 14-én szombaton este 19 órától a plébánia nagytermében Dr. Krisztin N. István matematika tanár, a SZTE Pedagógusképző Karának tanára, egyházközségünk Képviselő Testületének tagja.

Bővebben...
 
Erzsébet-templomunk búcsúja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántóné Babi   

Új plébánosunk, Attila atya Dr. Sávay Jánost, a sokunk által nagyon szeretett és tisztelt atyát hívta meg szónoknak, hogy elmélyedjünk Szent Erzsébet élete példáján saját keresztény hivatásunkban, felelősségünkben.

Bővebben...
 
Székesfehérvári zarándoklat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bővíz Edit   

Közösségünk 50 tagja október 12-én a szentmihályi hívek egy kisebb csoportjával Székesfehérvárra zarándokolt Thorday Attila plébános vezetésével. A megérkezés után a Szent István-székesegyházban az atya hálaadó szentmisét mutatott be. Majd a Középkori Romkertben részletes ismertetést hallhattunk a királyok egykori koronázási és temetkezési helyéről, láthattuk a királyok sírhelyeit, valamint Szt. István szarkofágját.

Bővebben...
 
Közösségi nap PDF Nyomtatás E-mail

Június 1-én, szombaton szerveztük plébániai közösségi napunkat a Teréz-templomban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ki olvas minket
Oldalainkat 53 vendég böngészi