Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Friss hírek
Llegfrissebb hírek

Lelki gyakorlat PDF Nyomtatás E-mail

A lelkigyakorlatra július 9-től 12-ig került sor dr. Sávai János atya vezetésével, akit már sokan ismernek és szeretnek. Az atya a lelkigyakorlat idejére plébániánk vendége volt. A lelkigyakorlat témájául a „hallásjavítás” címet választotta atya, amin a belső hallásra, Istenre figyelésre gondolt. Ennek megértésére, a „hallásfejlődésben” vezető atyánk azzal segített minket, hogy az ószövetségből néhány „halló embert” és az ő élethelyzetüket hozta közelebb hozzánk, tette a mi hétköznapjainkban is érthetővé, mélyebben értelmezhetővé.

Bővebben...
 
Csíksomlyói zarándoklat PDF Nyomtatás E-mail

A csíksomlyói pünkösdi zarándoklat 2015. május 21-25-ig tartott. A várva várt napon május 21-én, csütörtökön pontosan déli 12 órakor indultunk a Torontál téri parkolóból Szeltersz-völgybe.

Bővebben...
 
Elsőáldozás PDF Nyomtatás E-mail

Az újszegedi gyerekek május 10-én voltak elsőáldozók. Az elsőáldozáson készült videó (Vörös Csaba) és fotók (Krisztin Németh István) megtekinthetők itt.

Bővebben...
 
Egyházzenei programok PDF Nyomtatás E-mail

A Szent Erzsébet templomban

Bővebben...
 
Passiójáték a Ligetben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lucz Ilona   

"Királyi zászló jár elől, keresztfa titka tündököl…" Ezzel a szép népénekkel indult és záródott - mintegy keretet adva - a virágvasárnapi szabadtéri Csíksomlyói passiójáték az újszegedi Ligetben. Egyedülálló és különleges volt ez a virágvasárnapi esemény városunkban, hiszen első alkalommal láthatott, hallhatott a közönség Szegeden szabadtéri passiójátékot.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 6 vendég böngészi