Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Friss hírek
Llegfrissebb hírek

Kézműves családi nap PDF Nyomtatás E-mail

Nagy érdeklődéssel vártuk a plébániánkon még új kézműves foglalkozással, játékkal, hagyományőrzéssel egybekötött programot. A türelmet, kitartást igénylő kézimunkák először nehezen indultak, mert nem mindenki találta meg rögtön a helyét, de ahogy ráéreztek az alkotás örömére a kisebbek és nagyobbak is jól érezték magukat. Így születtek meg a kis bohócok, a királyfik és királylányok.

Bővebben...
 
Betlehemezés PDF Nyomtatás E-mail

Az újszegedi hittanos gimnazisták kis csapata, Karácsony előtt, egy régi szokás felelevenítésével, betlehemezni indultak. A pásztorok felvették a bundát és angyalok, örömhírt éneklő társak kíséretében családokhoz látogattak el, hogy régies ízű beszéddel, egy kis betlehemes játékkal eljuttassák a Kisjézust minél több házba.

Bővebben...
 
Jónak lenni jó! PDF Nyomtatás E-mail

Az újszegedi hívek nagylelkű támogatásának köszönhetően Karitász csoportunk is részese lehet annak az országos összefogásnak, amelynek mottója, "Jónak lenni jó!". Védőszentünk, Árpád-házi Szent Erzsébet nyomába lépve a beérkezett adományokból 39 család karácsonyi előkészületeihez járulhattunk hozzá közösen élelmiszercsomagokkal és több családnál anyagi segítséggel is.

Bővebben...
 
Zenei előadás a plébánián PDF Nyomtatás E-mail

„Imák, könyörgések Verdi és Wagner operáiból” címmel tartott remek, lélekemelő előadást december 14-én szombaton este 19 órától a plébánia nagytermében Dr. Krisztin N. István matematika tanár, a SZTE Pedagógusképző Karának tanára, egyházközségünk Képviselő Testületének tagja.

Bővebben...
 
Erzsébet-templomunk búcsúja PDF Nyomtatás E-mail

Új plébánosunk, Attila atya Dr. Sávay Jánost, a sokunk által nagyon szeretett és tisztelt atyát hívta meg szónoknak, hogy elmélyedjünk Szent Erzsébet élete példáján saját keresztény hivatásunkban, felelősségünkben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi