Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Szent Mónika imacsoport PDF Nyomtatás E-mail

Szent Mónika - Édesanyák imacsoportja

Minden keresztény Édesanya féltő gonddal áll gyermeke mellett. Nagy öröm számára, ha jól fejlődik a gyermek, de összeszorul anyai szíve, ha betegség gyengíti, vagy baleset éri a kis lurkót. Vele örül, ha sikerül leírnia egy-egy betűt vagy számot , egészen addig, míg eljut a felvételi – majd az államvizsgáig,  illetve egy jó szakma elsajátításáig. Sorolhatnám a további izgalmakat is….

Megannyi élethelyzet , melyben ki ne imádkozott volna közülünk  nagy reménnyel Istenhez.
Mindenki átérezte már, milyen sokat jelent az ima a gyermekért, a családért.
A Szent Monika imacsoport  is ezzel az imaszándékkal alakult meg Újszegeden 2003-ban. Vezeti Szabóné Égető Zsuzsanna.

Havonta egyszer találkozunk, októbertől új időpontban: minden hónap utolsó szerdáján délután 5 órákor a plébánián, 6 órától a szentmisén is részt veszünk.

Várjuk azokat  az édesanyákat, nagymamákat, akik erősítenék közösségünket szeretetteljes és másokért is szívesen végzett imájukkal.

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 24 vendég böngészi