Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Friss hírek
Llegfrissebb hírek

Erzsébet-templom búcsúja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántóné Babi   

November 19-én nagy ünnepre gyűltünk össze templomunkban, védőszentünket, a szolgáló szeretet nagy alakját: Árpád-házi Szent Erzsébetet jöttünk ünnepelni, közbenjárását kérni.

Bővebben...
 
Teréz templom 5 éves évfordulója

Október 15-én, szombaton délután 5 órakor püspöki misével ünnepeltük Boldog Kalkuttai Teréz Anya  templomunk  5. "születésnapját". Endre nyugalmazott püspökünk celebrálta a szentmisét: szép egybeesés, hogy ő volt az is, aki  2006-ban felszentelte.

Bővebben...
 
Levél a hittanosoknak PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Gyerekek és Szülők!

Reméljük szeretetben telt a nyaratok, és nem csak testileg, de lelkileg is megerősödtetek. Bízunk abban, hogy a nyár folyamán kipihentétek magatokat, kirándulásaitok alatt betértetek egy-egy templomba és köszöntöttétek Jézust.

Bővebben...
 
Hittantábor PDF Nyomtatás E-mail

Plébániánk július első hetében gyermekkacajtól volt hangos. A kisiskolás, 10-12 éves korosztály számára szép és tartalmas programot állított össze Ági néni, Brigi néni és Erika nővér.

Bővebben...
 
Zarándoklatunk Csanádra PDF Nyomtatás E-mail

A Szeged-Csanádi egyházmegye tagjaiként azzal a szándékkal indultunk 70-en zarándoklatunk első állomására Csanádra (Cenad), amely ma Románia területéhez tartozik, hogy megismerkedjünk egyházmegyénk gyökereivel, Szent Gellért püspök, az egyházmegyénk védőszentjének egykori áldásos szolgálatával, tevékenységével.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 3 vendég böngészi