Címlap Hírek Zenei előadás a plébánián
Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Zenei előadás a plébánián PDF Nyomtatás E-mail

„Imák, könyörgések Verdi és Wagner operáiból” címmel tartott remek, lélekemelő előadást december 14-én szombaton este 19 órától a plébánia nagytermében Dr. Krisztin N. István matematika tanár, a SZTE Pedagógusképző Karának tanára, egyházközségünk Képviselő Testületének tagja.

Előadását azzal kezdte, nagyon szereti az operákat, célja az, hogy megossza másokkal is azt az élményt, szépséget, amit a kiválasztott operák zenei és tartalmi mondanivalója számára is közvetített. A kevés számú, de annál lelkesebb hallgatóság szebbnél - szebb zenékben és imádságokban gyönyörködhetett. Komoly felkészülést igényelt az operák részleteinek kiválogatása, a bemutatott zenei részletek megszerkesztése. Hálás köszönet érte! A következo operákból hallottunk részleteket: Verdi: Lombardok, Nabucco, A végzet hatalma, Simone Boccanegra, Otello, Wagner: Rienzi, Lohengrin, Tannhauser, Parcifal

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 10 vendég böngészi