Címlap Hírek Kézműves családi nap
Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Kézműves családi nap PDF Nyomtatás E-mail

Nagy érdeklődéssel vártuk a plébániánkon még új kézműves foglalkozással, játékkal, hagyományőrzéssel egybekötött programot. A türelmet, kitartást igénylő kézimunkák először nehezen indultak, mert nem mindenki találta meg rögtön a helyét, de ahogy ráéreztek az alkotás örömére a kisebbek és nagyobbak is jól érezték magukat. Így születtek meg a kis bohócok, a királyfik és királylányok. A program második felében a közös csapatjátékok igazán jól megmozgatták a gyerekeket és még néhány vállalkozó szellemű felnőttet is, de a nézők sem unatkoztak.
A meleg tea és lilahagymás zsíros kenyér finom, jóleső ráadás volt.
Sikerült bebizonyítani a szervező „Védőháló Egyesület”-nek, hogy néhány egyszerű ötlettel és drága játékok nélkül is hangulatos, közösségépítő programot lehet kitalálni, ha a szívét és fantáziáját használja az ember.

Aradi Mária

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 7 vendég böngészi