Címlap Hírek Kisgyerekes családok miséje
Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Kisgyerekes családok miséje PDF Nyomtatás E-mail

Minden hónap második vasárnapján 17 órakor a Teréz anya templomban szentmisén várja Jézus a kisgyermekeket szüleikkel együtt. Flóri atya már az ajtóban fogadja az érkezőket. A kicsik otthonosan mozognak a szentmise alatt, mert Flóri atya feladatokkal látja el őket.

A hitoktató Ilike néni az oltár előtt énekel a gyerekekkel. A Bővíz és a Dobos család gitáron szólaltatja meg az énekeket. Vidám hangulat van az egész szentmise alatt, ahol a nevetés, a taps és csengettyűszó sem hiányzik. Flóri atya vezetésével mindenki bekapcsolódik az ünneplésbe. Az evangéliumban mindenkinek jut szerep. Jézust megismerni, befogadni már egész pici korban megtanítják a szülők gyermekeiket. A gyermekek észrevétlenül fogadják be Jézus tanításait. Templomba járni természetes lesz nekik, mert kedves emlékük marad. Az áldás után Magdi néni finom sütivel kínálja a résztvevőket. Szeretettel várjuk legközelebb február 9-én 17 órakor a nagyszülőket unokáikkal, szülőket gyermekeikkel együtt.

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 10 vendég böngészi