Címlap Közösségek élete Szent Cecília énekkarunk Deszken
Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Szent Cecília énekkarunk Deszken PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántóné Babi   
2009. július 05. vasárnap, 13:10

Július első szombatján a Szent Cecília énekkarral Deszkre látogattunk a gyönyörű Magyarok Nagyasszonya-templomba, hogy hálát adjunk az elmúlt év kegyelmeiért, hogy énekelhetünk Isten dicsőségére, és hogy a közösségünk egyre élőbb, összetartóbb lesz. Megemlékeztünk a szentmisében elhunyt kórustagjainkról, és kértünk további kegyelmeket családjaink számára. Legkedvesebb, legszebb kórusműveinket szólaltattuk meg a csodálatos templomban.

Gruber László atya misézett és ismertette meg velünk templomát. Valóságos ékszerdoboz, egy mini katedrális az épület. Mindenkinek szívből ajánlom, ha teheti, látogasson el ebbe a közeli, gyönyörű templomba. A mise után a templomkertben egy szerény kis agapéval vendégeltük meg magunkat és az atyát, meg a közben megérkezett premontrei szerzetes barátját. Kötetlen, szép beszélgetések alakultak ki közöttünk.
Rövid nyári pihenő után augusztus végén újból kezdjük a próbákat, készülve a Teréz-templom búcsújára és a Mária-napokra. Minden kedves, énekelni szerető testvért szívesen látunk kórusunkban, várjuk jelentkezését. A kórus nevében:

 Szántóné Babi

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi