Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Szokolyai tábor PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bánhegyi Fruzsina   
2009. augusztus 01. szombat, 10:43

Június 23-tól 28-ig a hittanosok egy csoportja elment Szokolyára. Kora reggel a vasútállomáson gyülekezett apraja-nagyja, s Imre atya áldásával és a szülők integetésével robogtunk Pest felé. Hatalmas csomagokkal, hálózsákokkal, hátizsákokkal, tele várakozással, némi nehézségek árán eljutottunk Vácig, ahol kisvasúttal folytattuk utunkat Szokolyáig. A szállás elfoglalása után különböző csoportokba osztottak minket. A délután játékkal telt el. Miután Imre atya megérkezett, egy tábori szentmisén vettünk részt, majd tisztálkodás után bezuhantunk az ágyba.

Minden este angyalkáztunk, ezenkívül nagyokat túráztunk, énekeltünk, sokat beszélgettünk különösen Szent Pálról és missziós útjairól a felnőttek vezetésével: Erika nővérrel, Jiothy nővérrel, Ili nénivel, Ági nénivel, Gábor bácsival és Imre atyával.

Ili néni és Zsuzsa néni nemcsak lelki, hanem testi táplálékunkról is gondoskodott, Gábor bácsi pedig hosszú túrákon edzette testünket, és a sajátját is.

Úgy éreztük, hogy nagyon gyorsan elrepült ez az egy hét, közelebb kerültünk egymáshoz és ezáltal Istenhez is.

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 6 vendég böngészi