Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hírek
Képviselőtestületi választás PDF Nyomtatás E-mail

November 8-9-én, a szombat-vasárnapi szentmisék keretében megtartottuk az egyházközségi képviselőtestületi választásokat. A jelöltállítás a korábbi képviselők feladata volt, s a jelöltlistán az októberi Liget Hírmondóban ismertettük. A szavazásban részt vehetett minden plébániához tartozó nagykorú hívő, aki részt vett a hétvégi szentmisék valamelyikén.

Bővebben...
 
Testvérplébániánk látogatása PDF Nyomtatás E-mail

Ahogy léteznek testvérvárosok, úgy létezik testvérplébánia is, legalábbis számunkra, hiszen a Kalkuttai Teréz anya tiszteletére szentelt templomépületünk és a marosvásárhelyi Szent Család templom, mint két testvér, úgy hasonlítanak egymásra, pedig a tervezők nem ismerték egymást.

Bővebben...
 
Teréz-templom búcsúja PDF Nyomtatás E-mail

A Teréz-templom búcsújának képei.

Bővebben...
 
Mária napok PDF Nyomtatás E-mail

Szűz Mária születésének (Kisboldogasszony) ünnepén, szeptember 8-án az újonnan kinevezett szőregi plébános, Nagy Róbert atya tartott szentmisét templomunkban.

Bővebben...
 
Kiss Imre atya látogatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Rita   

Június 29-én, vasárnap délután közel 130-an gyűltünk össze a Jankovich utcai Fokolár Közösségi Házban, hogy egykori plébánosunkkal, Imre atyával találkozzunk. Ő 2013. január 1-e óta Firenze közeli Loppianoban él, ahol úgynevezett „Papi iskolát” vezet.

Bővebben...
 
Ifjúsági zarándoklat Taizében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Zsíros Csenge   

Néhány héttel ezelőttig, míg nem jártam Taizében, ez a név az egyszerűségében szép, könnyen énekelhető taizé-i dalokat jelentette számomra. Szegeden több helyen, köztük a mi újszegedi templomainkban is részt vettem imaórákon, és szerettem volna egyszer „élőben" is látni ezt a helyet. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy idén nyáron lehetőségem lesz eljutni Attila atya szervezésében Taizébe.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 71 vendég böngészi