Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hírek
Elsőáldozás PDF Nyomtatás E-mail

Május 25-én, szombat délelőtt volt az elsőáldozásra készülő gyerekek vizsgája és gyónása. A sikeres vizsgát közös ebéd zárta.

Bővebben...
 
Zenei előadás a plébánián PDF Nyomtatás E-mail

Április 20-án szombaton az esti mise után Dr. Krisztin Német István, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar matematika tanára, opera barát, valamint közösségünk tagja tartott nagyszerű és tartalmas előadást, amelynek a következő címet adta: „Bibliai jelképek Richard Wagner Parsifal című operájában”.

Bővebben...
 
Passió PDF Nyomtatás E-mail

A nagyhéten adták elő az újszegedi plébánia fiataljai a Passiót.

Bővebben...
 
Plébániai farsang PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lucz Ilona   

A már hagyománnyá vált farsangi bálunkat ismételten a hamvazó szerda előtti szombaton, azaz február 9-én tartottuk az újszegedi Bálint Sándor Művelődési Házban. Bóna Lajos világi elnökünk megnyitó beszédében idézte a kezdeteket, szeretetteljes szavakkal emlékezett vissza az előző plébánosunknak, Imre atyának a farsangi bál ötlete miatti nyitottságára és annak támogatására. Ezután Kiss Ernő, a Művelődési ház igazgatója is méltatta az eddigi plébániai bálokat, dicsérte a bálozókat, majd az új plébánosunk, Józsi atya megnyitotta a bált.

Bővebben...
 
Visszatekintés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Bóna Lajos   

Novák István DLA építész, plébánia épületünk tervezőjének halálára.

Bővebben...
 
Az új plébános beiktatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántó Lajosné   

Január 20-án a diákmise keretében Kondé Lajos esperes atya beiktatta új plébánosunkat, Dr. Balogh József atyát egyházközségünk élére.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi