Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hírek
Búcsú Kiss Imre atyától PDF Nyomtatás E-mail

Imre atya, aki több paptestvér koncelebrálásával újszegedi plébánosként utoljára mutatott be szentmisét a Szt. Erzsébet templomban, a hála szavaival köszöntötte a zsúfolásig megtelt templom közösségét. Hálával mondott köszönetet Istennek és a plébániai közösség tagjainak az újszegedi gyümölcsöző évekért.

Bővebben...
 
Képviselőtestületi gyűlés PDF Nyomtatás E-mail

Imre atya Olaszországba való elmenetele előtt egy utolsó összejövetelre hívta a Képviselő testület tagjait és a közvetlen munkatársakat a házastársaikkal együtt. Ezen a gyűlésen jelen volt a leendő új plébánosunk, Dr. Balogh József atya is és természetesen Perlaki Flórián atya is. Józsi atya nem ismeretlen az újszegedi közösség számára, hiszen korábban éveken át Ő tartotta a vasárnap reggeli 7 órás (később ½ 8-as) misét a Szent Erzsébet-templomban, valamint egyik évben a Teréz-templom búcsúi miséjét is. A Képviselő testület tagjai közül többen régi kedves ismerősként köszönthettük Őt. Újszegedről a hitoktatókon kívül is sokan végeztek a Szegedi Hittudományi Főiskolán, ők onnan ismerik Józsi atyát, mint teológiai tanárt és igen jó emlékeket őriznek színvonalas előadásairól. A többiek nevében is mondhatom, hogy nagy szeretettel és bizalommal várjuk új plébánosunkat!

Bővebben...
 
A Schola PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pechan Zoltán   

2012. november 17-én rendezte meg Szentesen a Szent Anna plébánia az idei kórustalálkozót egyházmegyénk templomi énekkarai, scholái számára. A résztvevő 10 együttes között szerepelt scholánk is.

Bővebben...
 
Szentföldi zarándoklatunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lucz Ilona és Juhászné Marika   

Sokunk szívében régóta élt a vágy, hogy eljuthassunk a Szentföldre, Istennek hála, ez az álom valósággá válhatott!

Bővebben...
 
Marosvásárhelyi templomszentelés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Benke Zsolt   

A Jó Isten és Imre atya jóvoltából egy kisebb csoport, delegáció vett részt Marosvásárhelyen az újonnan épített Szent Család templom felszentelésén.

Bővebben...
 
Újszegedi Mária-napok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántó Lajosné   

Idén is, a hagyományainkhoz hasonlóan szeptember 8 és 12 között tartottuk az újszegedi Mária napokat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ki olvas minket
Oldalainkat 50 vendég böngészi