Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hirdetések
2017. július 9. PDF Nyomtatás E-mail

  • A tavalyi nyárhoz hasonlóan a csütörtöki felnőttkatekézis („biblia-iskola”) a nyári szünidőben átalakul társas-körré, amikor az esti szentmisét követően egymást ajándékozzuk meg valami szellemi programmal. A jövő héten csütörtökön, július 13-án „Ember és természet a Biblia és a költészet tükrében” címmel Aracsi Lászlóné tart beszámolót.
  • Július 12-én, egésznapos szentségimádás lesz az Erzsébet-templomban. Reggel 8 órakor reggeli dicsérettel nyitjuk az imanapot. A templom egész nap nyitva tart, eközben lehetőség lesz napközbeni csendes elmélkedésre. Délután háromnegyed 5-kor rózsafüzért, ezt követően esti dicséretet imádkozunk. Az imanap koronája este 6 órakor a szentmise lesz. Szentségőrzésre a sekrestyében lehet feliratkozni.
  • Az augusztus 24-27-ig tartó un. Emmausz kurzusra már várjuk a jelentkezéseket amiatt, hogy tudjunk kalkulálni a létszámmal. Ezúttal is a Szent András Evangelizációs Iskola helyi csoportja fog közreműködni.
  • A hétvégi perselygyűjtéseket péterfillérekként továbbítottuk (a két templomtól 131.090.- Ft-ot). Isten fizesse meg!

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 75 vendég böngészi