Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Hirdetések
2018. április 22. PDF Nyomtatás E-mail

  • Ministránsaink május 1-én Attila atya vezetésével két napra Szombathelyre zarándokolnak Brenner János vértanú pap boldoggá avatására. Hordozzuk őket és az eseményt is imáinkban!
  • Május 6-án, a vasárnap esti 6 órai szentmisében lesz templomunkban a bérmálás szentségének kiszolgáltatása.
  • Előtte fél 4-től Király András tart vetített képes beszámolót Libanonban és Szíriában tett látogatásáról. Nagybátyjával, Kocsis Fülöp görögkatolikus metropolitával meglátogatták a háború sújtotta területek szenvedő keresztényeit. Az eseménynek a plébánia nagyterme ad helyet. Szeretettel várjuk az érdeklődőket az érdekesnek ígérkező beszámolóra és az ezt követő bérmálkozási ünnepi szentmisére is!
  • Kedd délelőttönként 10 órától az újszegedi víztoronytól Csizmadiáné Kati testvérünk un. Jézus gyaloglásra hív! Mi a Jézus gyaloglás? A Jézus gyaloglás egy szemlélődő imamód: a Jézus-ima kapcsolódik össze a mozgással, a járással, a nordic walkinggal, kommunikáció a gyaloglás ritmusában Jézussal, ami azt eredményezi, hogy együtt imádkozik test és lélek. A ritmikus mozgásra épülő gyaloglás és a légzés ritmusában végzett szüntelen imádság Jézus nevével: tisztulást, vigaszt, újjászületést, harmóniát és békét hozhat létre az emberben. Erre buzdítunk: ha van valaki, akinek ideje lehetővé teszi, keljen útra.

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 65 vendég böngészi