Hírek röviden

A Szent András Evangelizásiós Iskola munkatársai idén nyáron is vezetnek kurzust plébániánkon „Új élet Krisztusban” címmel. Kezdés augusztus 17-én, befejezés augusztus 19-én. Jelentkezni a plébániai irodán lehet.

Hirdetések
2018. augusztus 12. PDF Nyomtatás E-mail

  • A csütörtök esti szentmise utáni nyári társas-körön (augusztus 16-án) Szántóné Babika tart ismertetőt a fokoláre mozgalomról.
  • Augusztus 15-e a Boldogságos Szűz Mária mennybevétele – főünnep. Anyaszentegyházunk arra hív, hogy mindannyian vegyünk részt szentmisén. Szerdán az Erzsébet-templomban, a 18 órakor tartandó szentmisén megköszönjük Laczkó István atya itteni kisegítői szolgálatát, mert a mezőberényi plébánia vezetésére kapott kinevezést.
  • A Szent András Evangelizásiós Iskola munkatársai a korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is vezetnek kurzust plébániánkon „Új élet Krisztusban” címmel. Kezdés augusztus 17-én, a péntek esti szentmisével, utána ismerkedés és bevezető téma. A kurzus szombaton és vasárnap egész nap, reggeltől estig tart (9-18 óra). Befejezés augusztus 19-én, a vasárnap esti szentmisével. Jelentkezni még lehet! a plébániai irodán.
  • Tájékoztatjuk a kedves Híveket, hogy augusztus 19-én, vasárnap a fél 10 órai szentmisén Erdélyből – Oroszhegyről jönnek templomunkba zarándokok. 2011 Virágvasárnapján 36 Erzsébet nevű édesanya egyesületet alapított, azóta együtt énekelnek, imádkoznak. Plébániánkat keresték fel, hogy itt szeretnének hálát adni Istennek és Árpád-házi Szent Erzsébetnek. Közülük 21-en indulnak útnak. A szentmise utáni agapéhoz szeretnénk kérni a Híveket, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten édes és sós süteménnyel hozzájárulni szíveskedjen!
  • Toronyirány a megszokott helyről elvihető és terjeszthető!

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 10 vendég böngészi