Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hirdetések
2017. december 10. PDF Nyomtatás E-mail

  • Advent napjaiban hetente három alkalommal hajnali szentmisével kezdjük a napot. Az Erzsébet-templomban hétfőn és szerdán, a Teréz-templomban pedig keddenként 6 órától vehetünk részt rorátén. A szentmisék után közös reggelizésre hívjuk a templomi közösséget, amely reggelit mindig más és más csoport készíti elő számunkra.
  • December 12-én, kedden, a 18 órai szentmise után plébániánk Szt. Cecília Kórusa valamint az Ökumenikus Kórus karácsonyi hangversenyt ad az Erzsébet-templomban.
  • A nyugdíjas korosztályba tartozó híveink számára Senior-klub indult, amely december 13-án, szerdán, 16 órakor folytatódik; szeretettel várjuk az érdeklődőket a plébánia nagytermében.
  • December 15-én, pénteken 13 órától a Teréz anya templom udvarában plébániánk Karitász csoportja adventi ebéden látja vendégül a kis keresetűeket, rászorulókat, hajlék nélkülieket.
  • Szeretettel várjuk a Híveket a szombat esténkénti gyertyagyújtással kezdődő szentmisékre is!
  • A Toronyirány vasárnapi újság és plébániai Hírmondónk a kínáló asztalról szabadon elvehető és terjeszthető.

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 19 vendég böngészi