Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hirdetések
2017. augusztus 20. PDF Nyomtatás E-mail

  • A Szent András Evangelizációs Iskola helyi csoportja lelkigyakorlatot tart plébániánk felnőtt hívei számára augusztus 24, csütörtök estétől 27, vasárnap délelőttig. Az ún. Emmausz-kurzus a Szentírás értő olvasására törekvőknek ad segítséget. Érdeklődni és jelentkezni a plébániai irodán lehet 6.000.- Ft befizetésével.
  • A Teréz anya tiszteletére épült templomunkban szeptember 2-án, szombaton tartjuk plébániánk Közösségi Napját. Ekkor minden korosztályt szeretettel látunk és fogadunk 9.30-tól a Fő fasor 101-ben. A regisztrációt követően a felnőtteket Attila atya várja a templomban, ahol Pál apostoli lelkületéről és missziós útjairól tart előadást. Ezzel egyidejűleg a különböző korosztályú résztvevőknek interaktív foglalkozásokat szervezünk (a bölcsis és ovis korosztálynak bábszínház és trambulin, az iskolás korosztály számára interaktív színház, játék és kézműves foglalkozást, a középiskolásokat bevonjuk a délután rendezendő színi előadás közvetlen előkészületeibe, valamint imaösvényt készíthetnek). Az ebédet a templomkertben közösen fogyaszthatjuk (a hozzájárulást a megérkezéskor a regisztrációnál kérjük befizetni). 14 órától interaktív családi színházra hívunk mindenkit, amikor csoportokba rendeződve, több helyszínen Pál nyomában járva az apostoli küldetést magunk is átélhetjük. A közösségi napunk célja, hogy egymással mind jobban megismerkedjünk, összebarátkozzunk, és Jézustól kapott küldetésünket elmélyítsük. A napunkat záró szentmisét 17 órakor tarjuk. Tehát találkozunk szeptember 2-án, szombaton!
  • Megjelent a Liget hírmondó legújabb száma, hátul az asztalról elvihető!

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi